Weekendcursussen: leer een nieuwe taal via distance learning!

In februari biedt UvA Talen zowel intensieve, semi-intensieve als weekendcursussen aan in verschillende talen via distance learning. Wilt u de basisbeginselen van het Spaans, Frans of Italiaans onder de knie krijgen tijdens uw vakantie? Een boost van uw Engels of Nederlands voor uw werk of studie? Of beginnen aan een fascinerende taal die u al langere tijd wilt leren, zoals Japans, Chinees of Arabisch? Dan is dit uw kans!

Een intensieve cursusronde bij UvA Talen duurt twee, drie, vier weken, afhankelijk van de taal die u wilt leren. De semi-intensieve cursusronde duurt ongeveer 7 weken. Voor het eerst bieden we ook een aantal talen op zaterdag aan. Voor alle cursussen geldt dat u op een leuke en interactieve manier een nieuwe taal leert.

Interactieve online cursussen Nederlands en Engels

UvA Talen biedt het hele jaar door intensieve dagcursussen Nederlands en Engels aan. In februari wordt hetzelfde succesvolle schema aangehouden als de rest van het jaar: vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt uw taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Weekendcursussen Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Chinees, Japans en Arabisch via distance learning

Al onze weekendcursussen vinden één keer per week op zaterdag plaats, in de ochtend of in de middag. Hierdoor hebt u na de lessen genoeg tijd om het huiswerk te maken en de stof te laten bezinken. Tijd die u zeker nodig zult hebben!

Weekendcursussen UvA Talen

Schrijf u nu in voor onze weekendcursussen

Om uw weekendcursus te vinden, klikt u op de pagina groepscursussen in de oranje balk op de gewenste taal. In de cursusschema’s worden de verschillende startdata en lestijden aangegeven.

Start: 5 en 7 februari

Wilt u zich meteen inschrijven? Meld u dan hier aan!