Wintercursussen: leer een nieuwe taal via distance learning!

Deze winter biedt UvA Talen zowel intensieve cursussen als avondcursussen aan in 12 verschillende talen via distance learning. Wilt u de basisbeginselen van het Portugees, Duits of Italiaans onder de knie krijgen? Een boost van uw Engels of Nederlands voor uw werk of studie? Beginnen aan een fascinerende taal die u al langere tijd wilt leren, zoals Russisch, Japans, Chinees of Arabisch? Of misschien wilt u uw Spaans of Zweeds naar een hoog niveau tillen? Dan is dit uw kans!

Start cursussen: 10-13 januari 2022
Prijzen vanaf EUR 375

(Semi-)intensieve online cursussen Nederlands en Engels

UvA Talen biedt het hele jaar door intensieve dagcursussen Nederlands en Engels aan. Voor de cursussen wordt het succesvolle schema aangehouden: vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt uw taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen. Daarnaast bieden wij ook Nederlandse dagcursussen aan die drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag plaatsvinden.

Avondcursussen in onze interactieve online classroom

Onze avondcursussen vinden een of twee keer per week plaats, verdeeld over tien weken. Hierdoor heeft u na de lessen genoeg tijd om het huiswerk te maken en de stof te laten bezinken. Tijd die u zeker nodig zult hebben! Tijdens deze online cursussen stijgt uw taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen. Schrijf u in voor een cursus NederlandsEngelsSpaansItaliaansFransDuitsPortugeesZweedsArabischRussischChinees of Japans via distance learning

UvA Talen wintercursussen 2022

Om uw cursus te vinden, klikt u op de pagina groepscursussen in de oranje balk op de gewenste taal. U kunt onderaan de cursuspagina in het cursusschema kiezen tussen online of klassikaal.

Wilt u zich meteen inschrijven? Meld u dan hier aan!