Zakelijk/Individueel

Wij verzorgen uiteenlopende, doelgerichte trainingstrajecten die volledig zijn afgestemd op de specifieke wensen van klanten met diverse achtergronden en behoeften. Vaak gaat het om trainingen die de algehele taalvaardigheid verbeteren. Maar we bieden ook branchegerichte of vakgerichte bedrijfstrainingen, presentatietrainingen, workshops, gerichte privé-trainingen en trainingen voor internationaal erkende examens.

Wij bieden onze trainingen aan in maar liefst twaalf verschillende talen. Omdat we de training volledig kunnen inrichten naar jouw specifieke wensen en behoeften, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Privécursussen en in-company

Wij kunnen privécursussen en zakelijke trainingen zowel online als op locatie verzorgen. Op locatie wil hier zeggen: in onze vestiging in het centrum van Amsterdam, op locatie van de klant of op een derde locatie naar keuze. We verzorgen geen cursussen aan huis, maar verder is alles mogelijk.

Als je kiest voor een in-company training, vragen we je om voor een geschikte lesruimte te zorgen. Wanneer je kiest voor een in-company training in de Amsterdam of omgeving, brengen we geen extra kosten of reiskosten in rekening!

Uiteraard kun je ook kiezen voor een hybride vorm, waarbij lessen deels op locatie en deels online worden gegeven.

Verschillende trainingsvormen

Onze maatwerktrainingen kunnen in allerlei vormen worden aangeboden. Het meest voor de hand ligt een resultaatgericht leertraject aan de hand van een interactieve en dynamische leermethode. Maar je kunt er ook voor kiezen dat je er met de docent op uit gaat en in praktische situaties aan je taalvaardigheid werkt. Dit is met name geschikt als je de leertaal al op enig niveau beheerst. Ook een combinatie van E-learning en lessen met een docent behoort tot de mogelijkheden.

Ervaren, gekwalificeerde docenten

Wij maken uitsluitend gebruik van gekwalificeerde, ervaren docenten. Voor iedere individuele of zakelijke training selecteren we een docent die ruime ervaring heeft in het verzorgen van trainingen op het gewenste niveau, voor de juiste ‘doelgroep’ en in de gewenste specialisatie.

Persoonlijke intakes

Voorafgaand aan onze maatwerktrainingen nemen we bij iedere deelnemer een intake af om het exacte startniveau van de cursist te bepalen. De vorm van de intake is mede afhankelijk van de leertaal, maar bestaat in de regel uit een online taaltoets, een (telefonisch) intakegesprek en een taalenquête of korte schrijfopdracht. Tijdens het intakegesprek en in de taalenquête komen ook de doelstellingen, beschikbaarheid en leerstijl aan bod. Op basis van de intakes geven we een advies over de duur van de cursus, de vorm en, indien van toepassing, een groepsindeling. Uiteraard doen we dit altijd in overleg met de opdrachtgever.

inTense: 5-daagse intensieve taalcursus

Met ons programma UvA Talen inTense verzorgen we hoogintensieve taalcursussen voor zakelijke en particuliere cursisten. De trainingen bestaan meestal uit een aantal aaneengesloten cursusdagen in het centrum van Amsterdam. Meestal gaat dit om 5 hele dagen, maar andere varianten zijn uiteraard ook mogelijk. Tijdens de training word je volledig ondergedompeld in de taal die je wil leren. Dit begint ’s morgens bij de eerste ontmoeting met onze docent en gaat onafgebroken door tot het eind van iedere trainingsdag. Taalgerelateerde excursies en uitstapjes in de stad kunnen naar wens worden opgenomen in het programma.