Zakelijk/Individueel

Wij verzorgen doorlopend een groot aantal unieke, gerichte trainingstrajecten die volledig zijn afgestemd op de specifieke wensen van klanten met zeer diverse achtergronden en behoeften. U kunt hierbij denken aan branche- of vakgerichte bedrijfstrainingen, presentatietrainingen, workshops, gerichte privé-trainingen en trainingen voor internationaal erkende examens.

Deze trainingen kunnen in ieder geval worden georganiseerd in een van de twaalf talen uit ons aanbod groepstrainingen. Omdat wij de training volledig inrichten op basis van uw specifieke wensen en behoeften, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. 

Op locatie of bij UvA Talen

Onze maatwerktrainingen kunnen in-company worden verzorgd. In dit geval dient u voor een geschikte lesruimte te zorgen. Wij kunnen de training echter ook verzorgen in een van de lesruimtes van onze vestiging in het centrum van Amsterdam. Wanneer u een training in-company in Amsterdam of in de directe omgeving wilt laten plaatsvinden, brengen wij daar geen extra kosten voor in rekening.

Ervaren, gekwalificeerde docenten

UvA Talen maakt uitsluitend gebruik van gekwalificeerde, ervaren docenten. Voor iedere individuele of in-company training zetten wij een docent in die ruime ervaring heeft in het verzorgen van trainingen op het gewenste niveau, en in de gewenste specialisatie.

Persoonlijke intakes

Voorafgaand aan alle maatwerktrainingen die UvA Talen organiseert, vinden persoonlijke intakes plaats om de exacte niveaus van de cursisten te bepalen. Afhankelijk van de te leren taal, bestaan deze intakes uit een online taaltoets, een intakegesprek en/of een schrijfopdracht. Tijdens de gesprekken worden ook de doelstellingen, beschikbaarheid en leerstijl besproken. Na de intakes kunnen we u adviseren over de duur van de cursus en, wanneer er meerdere cursisten zijn, een groepsindeling maken. Uiteraard doen we dit altijd in overleg met u.

inTense: 5-daagse intensieve taalcursus

UvA Talen inTense verzorgt hoogintensieve taalcursussen voor zakelijke en particuliere cursisten. De trainingen bestaan uit 5 aaneengesloten cursusdagen in het centrum van Amsterdam. Tijdens de training wordt u volledig ondergedompeld in de taal die u wilt leren. Dit begint ’s morgens, als u samen met een docent ontbijt en gaat onafgebroken door tot het eind van iedere trainingsdag.

Bekijk hier meer informatie over ons full-immersion programma.