Zaterdagcursussen vanaf mei: leer een nieuwe taal in het weekend!

Bij UvA Talen begrijpen we heel goed hoe hectisch de weekdagen kunnen zijn als je fulltime werkt of studeert. Maar waarschijnlijk wil je net als wij graag je talenkennis vergroten – voor je cv, voor een belangrijke presentatie op je werk, of voor je afstudeerscriptie. Of misschien ben je pas naar Nederland verhuisd en wil je de taal leren om er echt helemaal bij te horen.

Vanuit die gedachte biedt UvA Talen jou de perfectie optie: weekendcursussen! Vanaf 13 mei biedt UvA Talen zowel online als klassikaal weekendcursussen aan voor iedereen die een nieuwe taal wil leren zonder daar de werkweek aan kwijt te zijn.

Start: 13 mei

Prijs: vanaf 425 EUR

Weekendcursussen in alle talen

Al onze weekendcursussen worden één keer per week gehouden, op de zaterdagochtend of -middag. Op die manier heb je na elke les ruim voldoende tijd om het huiswerk te maken en de lesstof goed te laten bezinken – tijd die je zeker nodig zult hebben. We bieden online weekendcursussen aan in al onze 13 talen: Engels, Nederlands, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees, Zweeds, Russisch, Chinees, Arabisch, Japans en Koreaans. Klassikale weekendcursussen zijn alleen beschikbaar voor Nederlands en Engels.

Overweeg jij om een online taalcursus te gaan volgen? Bekijk het filmpje hieronder om een indruk te krijgen van een online les met onze docent Nederlands, Janine.

Schrijf je nu in voor een weekendcurses

Om jouw weekendcursus te vinden ga je naar de pagina Groepstrainingen en klik je in de oranje balk op de taal van jouw keuze. In de tabel onderaan elke cursuspagina vind je de startdata en lestijden.

Meteen inschrijven? Dat kan hier!