Zomercursussen bij UvA Talen - Verdubbel je cursus en verdubbel je korting!

Tijdens de zomer biedt UvA Talen diverse taalcursussen aan die aansluiten op verschillende agenda’s en interesses. Elke cursus is ontworpen om je voortgang te maximaliseren en toch voldoende tijd over te houden om te genieten van de zomerzon! Of je nu liever overdag leert of juist een nachtbraker bent, wij hebben een optie voor je – in maar liefst 13 verschillende talen om uit te kiezen.

Dit jaar kun je je korting verdubbelen als je je inschrijft voor een vervolgcursus. Ja, dat lees je goed: als je je inschrijft voor een cursus die in juli of augustus begint, geven we je 10% korting op je eerste cursus, met de mogelijkheid om je korting op een vervolgcursus te verdubbelen. Lees hieronder hoe je kunt profiteren van deze speciale zomeractie.

Zo werkt het…

Bij UvA Talen kun je je na afronding van elk niveau naadloos inschrijven voor een vervolgcursus. Onze kortingsactie is als volgt:

Wij geven je 10% korting op een cursus die in juli of augustus begint als je de kortingscode SUMMER23 gebruikt wanneer je de cursus op onze website betaalt.* En nog mooier, als je je vóór 31 december 2023 inschrijft voor een vervolgcursus, geven we je 20% korting op de tweede cursus.** Nadat je met je zomercursus bent begonnen informeren we je via e-mail over hoe je gebruik kunt maken van deze vervolgkorting.

Meld je nu aan voor een groepscursus of een e-learning programma bij The Language Academy!

Summer courses 2023

Interactieve zomercursussen

Een intensieve groepscursus bij UvA Talen duurt twee, drie of vier weken, afhankelijk van de taal die je wilt leren. Deze cursussen worden gehouden van maandag tot en met vrijdag óf drie keer per week. Heb je geen vrij deze zomer? We bieden ook avondcursussen aan die één of twee keer per week worden gehouden en tien weken duren. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt je taalvaardigheid tot twee niveaus op de schaal van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor de Talen. De prijzen beginnen bij €450.

Wil je liever een cursus die bij je eigen rooster past? Kies dan een van onze zelfstudie-cursussen via ons online e-learningplatform The Language Academy. Als je voor deze optie kiest kan je waar ook ter wereld een talencursus volgen op je eigen tempo. Ook kan je kiezen voor het Online+teacher-programma waaraan vijf of tien individuele lessen met een van onze docenten zijn toegevoegd. Prijzen zijn vanaf €175.

Welke talen bieden we aan?

We bieden zomergroepscursussen aan in alle 13 beschikbare talen: Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees, Zweeds, Arabisch, Russisch, Chinees, Japans en Koreaans. Deze cursussen worden zowel online aangeboden als klassikaal op onze locatie in Amsterdam. Om jouw zomercursus te vinden ga je naar de pagina Groepstrainingen en klik je in de oranje balk op de taal van jouw keuze. Nadat je het gewenste cursusniveau hebt gekozen, vind je onderaan de pagina een tabel waarin de intensieve zomercursussen zijn aangegeven met een oranje zonnetje.

De e-learningprogramma's van The Language Academy worden aangeboden in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans

Wil je een groepscursus bij ons uitproberen voordat je je inschrijft? Doe dan mee aan onze gratis workshops Nederlands voor beginners en Spaans voor beginners, die in juni worden gehouden!

* De kortingscode SUMMER23 kan alleen worden gecombineerd met de korting voor terugkerende cursisten. Hij kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.

** Schrijf je vóór 31 december 2023 in voor je vervolgcursus om aanspraak te maken op 20% korting.