Zomercursussen: leer deze zomer een nieuwe taal!

Deze zomer biedt UvA Talen intensieve zomercursussen aan in 12 verschillende talen. Wilt u de basisbeginselen van het Spaans, Frans of Italiaans onder de knie krijgen voor uw vakantie? Een boost van uw Engels of Nederlands voor uw werk of studie? Of beginnen aan een fascinerende taal die u al langere tijd wilt leren, zoals Russisch, Chinees of Arabisch? Dan is dit uw kans!

Een zomercursus bij UvA Talen duurt twee, drie of vier weken, afhankelijk van de taal die u wilt leren. Voor alle cursussen geldt dat u op een leuke en snelle manier een nieuwe taal leert en voldoende tijd overhoudt om te genieten van de zomerzon.

Zomercursussen Nederlands en Engels

UvA Talen biedt het hele jaar door intensieve dagcursussen Nederlands en Engels aan. In de zomer wordt hetzelfde succesvolle schema aangehouden als de rest van het jaar: vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt uw taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Zomercursussen Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees en Zweeds

Alle Spaanse, Italiaanse, Franse, Duitse, Portugese en Zweedse zomercursussen bestaan uit negen lessen van drie uur, verdeeld over drie weken. Zo krijgt u twee uur meer les dan tijdens de reguliere avondcursussen, voor dezelfde prijs. Tijdens deze spoedcursussen stijgt uw taalvaardigheid maximaal een niveau op de schaal van het ERK.

Zomercursussen Arabisch, Russisch, Chinees en Japans

Ook de cursussen Arabisch, Russisch, Chinees en Japans vinden drie keer per week plaats, maar bestaan uit tien lessen van 2,5 uur. Hierdoor hebt u na de lessen genoeg tijd om het huiswerk te maken en de stof te laten bezinken. Tijd die u zeker nodig hebt!

UvA Talen zomercursussen

120 euro korting bij meerdere zomercursussen

Alle zomercursussen sluiten op elkaar aan, zodat u gemakkelijk twee cursussen kunt volgen. Als u zich voor meerdere zomercursussen inschrijft, ontvangt u € 120 korting op de tweede zomercursus.*

Om uw zomercursus te vinden klikt u op de pagina groepscursussen in de oranje balk op de gewenste taal. In de cursusschema’s worden de zomercursussen aangegeven met een oranje zon.
 
Start: 15 juli en 12 augustus

Wilt u zich meteen inschrijven? Meld u dan hier aan!
 
*De korting wordt na ontvangst van uw inschrijving handmatig berekend. U ontvangt binnen enkele werkdagen het juiste totaalbedrag via de inschrijfbevestiging. Kortingscombinaties zijn niet mogelijk.