Zomercursussen: leer een nieuwe taal via distance learning!

Deze zomer biedt UvA Talen zowel intensieve als avondcursussen aan in 12 verschillende talen via distance learning. Wilt u de basisbeginselen van het Spaans, Frans of Italiaans onder de knie krijgen tijdens uw vakantie? Een boost van uw Engels of Nederlands voor uw werk of studie? Of beginnen aan een fascinerende taal die u al langere tijd wilt leren, zoals Russisch, Japans, Chinees of Arabisch? Dan is dit uw kans!

Een intensieve cursusronde bij UvA Talen duurt twee, drie, vier weken, afhankelijk van de taal die u wilt leren. Voor het eerst bieden we ook ons volledig avondprogramma aan in de zomer. De avondcursussen vinden één of twee keer per week plaats en rondt u in tien weken af. Voor alle cursussen geldt dat u op een leuke en snelle manier een nieuwe taal leert en voldoende tijd overhoudt om te genieten van de zomerzon.

Interactieve online zomercursussen Nederlands en Engels

UvA Talen biedt het hele jaar door intensieve dagcursussen Nederlands en Engels aan. In de zomer wordt hetzelfde succesvolle schema aangehouden als de rest van het jaar: vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag. Het enige verschil is dat de lessen ditmaal plaatsvinden in onze online virtual classroom. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt uw taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen.

UvA Talen zomercursussen 2021

Zomercursussen Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees en Zweeds via distance learning

Alle SpaanseItaliaanseFranseDuitsePortugese en Zweedse intensieve cursussen bestaan uit negen lessen van drie uur, verdeeld over drie weken. Zo krijgt u twee uur meer les dan tijdens de avondcursussen, voor dezelfde prijs. Tijdens deze online spoedcursussen stijgt uw taalvaardigheid maximaal een half niveau op de schaal van het ERK.

Zomercursussen Arabisch, Russisch, Chinees en Japans in een interactieve online classroom

Ook de intensieve cursussen ArabischRussischChinees en Japans vinden drie keer per week plaats, maar bestaan uit tien lessen van 2,5 uur. Hierdoor hebt u na de lessen genoeg tijd om het huiswerk te maken en de stof te laten bezinken. Tijd die u zeker nodig zult hebben!

20% korting bij meerdere intensieve online zomercursussen

Alle intensieve zomercursussen sluiten op elkaar aan, zodat u gemakkelijk twee cursussen kunt volgen. Als u zich voor meerdere zomercursussen inschrijft, ontvangt u 20% korting op de tweede zomercursus door gebruik te maken van de vouchercode SUMMER21.*

Om uw zomercursus te vinden klikt u op de pagina groepscursussen in de oranje balk op de gewenste taal. In de cursusschema’s worden de intensieve zomercursussen aangegeven met een oranje zon.

Start: 12 juli en 9 augustus

Wilt u zich meteen inschrijven? Meld u dan hier aan!
 
*Andere kortingscombinaties zijn niet mogelijk en de korting kan eenmalig toegepast worden.