Zomercursussen: leer een nieuwe taal online of op locatie en verdubbel uw korting!

Deze zomer biedt UvA Talen zowel intensieve cursussen als avondcursussen aan in 12 verschillende talen. Bij alle cursussen leert u op een leuke manier snel een nieuwe taal terwijl u tijd overhoudt om van de zomerzon te genieten. Het beste nieuws is dat we 11% korting geven als u uw cursus start op 11 juli of 8 augustus. Wilt u zich meteen inschrijven? Schrijf u in op onze website en vul de vouchercode SUMMER22 in om uw korting te claimen.*

Wilt u extra korting?

Alle intensieve zomercursussen zijn zo op elkaar afgestemd dat u gemakkelijk twee opeenvolgende cursussen kunt doen. Als u zich inschrijft voor een vervolgcursus bieden we 22% korting op de tweede cursus.** Nadat u van start bent gegaan met uw zomercursus, informeren we u per e-mail hoe u deze korting kunt claimen.

Summer Courses

Interactieve zomercursussen

Een intensieve cursus bij UvA Talen duurt twee, drie of vier weken, afhankelijk van de taal die u wilt leren. Deze cursussen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, of drie keer per week. Geen vrij in de zomer? We bieden ook avondcursussen aan die een of twee keer per week plaatsvinden en tien weken duren. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt uw taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen. Prijzen vanaf € 375.

Welke talen bieden we aan?

Wilt u de basisbeginselen van het Spaans, Portugees of Duits onder de knie krijgen tijdens uw vakantie? Een boost van uw Engels of Nederlands voor uw werk of studie? Of beginnen aan een fascinerende taal die u al langere tijd wilt leren, zoals Russisch, Japans, Chinees of Arabisch?

We bieden zomercursussen aan in Nederlands, Engels, SpaansItaliaansFransDuitsPortugees, Zweeds, Arabisch, Russisch, Chinees en Japans.

Om uw zomercursus te vinden klikt u op de pagina groepscursussen in de oranje balk op de gewenste taal. Nadat u het gewenste niveau van de taalcursus heeft gekozen, vindt u onderaan de pagina een tabel waarin de intensieve zomercursussen zijn aangegeven met een oranje zon.


 * Andere kortingscombinaties zijn niet mogelijk en de kortingscode kan slechts eenmaal toegepast worden.

** Schrijf u vóór 31 december 2022 in voor de vervolgcursus om uw korting van 22% te claimen.