Groepstrainingen in 12 talen

UvA Talen is toonaangevend in groepstrainingen. Wij bieden een zeer uitgebreid pakket taaltrainingen met open inschrijving, waarvoor particulieren en individuele zakelijke cursisten zich kunnen inschrijven. Ons vaste cursuspakket bestaat uit maar liefst twaalf verschillende talen, waarin wij trainingen verzorgen van het meest elementaire tot het meest gevorderde niveau. Jaarlijks ronden meer dan 2.000 cursisten één of meer van onze groepstrainingen af met het behalen van een certificaat voor een internationaal erkend taalniveau.

 

De trainingen zijn gericht op gemotiveerde, vaak beter opgeleide cursisten. Het lesmateriaal wordt in een hoog tempo behandeld en we creëren een omgeving waarin een optimale interactie met docent en medecursisten wordt gewaarborgd. Hierdoor kunt u in zeer korte tijd uw taalvaardigheidsniveau aanmerkelijk verbeteren.

 

Trainingen in centrum Amsterdam

Al onze trainingen worden gegeven op of naast het Roeterseilandcomplex van de Universiteit van Amsterdam. In onze vestiging aan de Roetersstraat 25 beschikken wij over verschillende hoogwaardige lesruimten. Tevens geven wij een groot aantal trainingen in de omliggende gebouwen van de Universiteit van Amsterdam.

 

De groepstrainingen vinden in de regel 's avonds plaats (1 of 2 avonden per week). Daarnaast bieden wij onze intensieve niveautrainingen Nederlands en Engels overdag op alle dagen van de week. Zo kunnen de deelnemers aan deze trainingen in het korte tijdsbestek van een maand een hoger niveau bereiken. De avondcursussen starten drie keer per jaar, in oktober, januari en april. De intensieve dagtrainingen Nederlands en Engels bieden wij doorlopend aan.

 

Intensieve zomercursussen

Iedere zomer biedt UvA Talen intensieve zomercursussen aan waarbij u overdag op een snelle en leuke manier een nieuwe taal leert. Zomercursussen kunnen worden gevolgd in alle talen binnen ons aanbod. Zo kunt u de basisbeginselen van het Spaans, Frans of Italiaans onder de knie krijgen voor uw vakantie, uw Engels of Nederlands een boost geven voor uw werk of studie, of beginnen aan een fascinerende taal die u al langere tijd wilde leren.

 

Alle zomercursussen sluiten op elkaar aan, zodat u gemakkelijk meerdere trainingen na elkaar kunt volgen. Als u zich voor meerdere zomercursussen inschrijft, dan ontvangt u een aantrekkelijke korting. U herkent deze trainingen aan de oranje zon in de cursusoverzichten per taal.

 

Erkende Onderwijsinstelling

UvA Talen is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dit betekent dat we voldoen aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen. Daarom kunnen we onze taaltrainingen vrij van btw aanbieden. Hierdoor bespaart u 21% op de kosten.

 

U kunt zich direct online inschrijven voor een groepstraining. Als u meer informatie wilt over onze taaltrainingen, kunt u uiteraard ook contact opnemen met een van onze medewerkers.