Onze vacatures

UvA Talen zoekt regelmatig nieuwe medewerkers ter aanvulling van het huidige team. Ook zoeken we doorlopend freelance taaltrainers, surveillanten, vertalers en redacteurs. Op dit moment zoeken wij:

 

Medewerker Traffic (16-24 uur per week)

Voor ons vertaalbureau zoeken wij per medio juni 2019 een Medewerker Traffic op deeltijdbasis. Als lid van het traffic team fungeer je als spin in het web en ben je in staat onder tijdsdruk meerdere dingen tegelijk te coördineren. Je werkt nauwkeurig en efficiënt, zowel binnen het team als voor jezelf. Bekijk de volledige vacature Medewerker Traffic.


Freelance taaltrainers 

UvA Talen is doorlopend op zoek naar ervaren, freelance taaltrainers voor diverse groepstrainingen en maatwerktrainingen.

Vereisten freelance taaltrainers
Docenten dienen de doeltaal als moedertaal te hebben. Verder is ervaring als professionele taaltrainer voor volwassenen een voorwaarde, bij voorkeur (deels) in de zakelijke en/of wetenschappelijke markt. Een absolute voorwaarde is dat u geregistreerd bent als zelfstandig ondernemer bij de KvK.

Reageren freelance taaltrainers

Bent u zelfstandig ondernemer en momenteel inzetbaar als trainer voor (avond)trajecten? Dan ontvangen wij graag een e-mail met het volgende:
1. uw cv met contactgegevens als bijlage

2. een korte toelichting op uw motivatie (inclusief eventuele specialisaties als zakelijk/medisch/juridisch/financieel/academisch, etc.)

 

Onvolledige aanmeldingen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

U kunt uw bericht sturen naar trainers@uvatalen.nl