UvA Talen Zomercursussen

Wat dacht u van een talencursus in de zomer? Bij ons leert u overdag op een snelle en leuke manier een nieuwe taal. Een zomercursus bij UvA Talen bestaat uit negen tot twintig lessen, die drie of vijf keer per week plaatsvinden.
 
Wilt u de basisbeginselen van het Spaans, Frans of Italiaans onder de knie krijgen voor u op vakantie gaat? Een boost van uw Engels of Nederlands voor uw werk of studie? Of beginnen aan een fascinerende taal die u al langere tijd wilt leren, zoals Russisch, Chinees of Arabisch? Dan is dit uw kans! Deze zomer biedt UvA Talen intensieve cursussen aan in 12 verschillende talen.

 

Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees en Zweeds

Alle Spaanse, Italiaanse, Franse, Duitse, Portugese en Zweedse zomercursussen bestaan uit negen lessen van drie uur, verdeeld over drie weken. Zo krijgt u twee uur meer les dan tijdens de reguliere avondcursussen voor dezelfde prijs. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt uw taalvaardigheid een niveau op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Arabisch, Russisch, Chinees en Japans

Ook de cursussen Arabisch, Russisch, Chinees en Japans vinden drie keer per week plaats, maar bestaan uit tien lessen van 2,5 uur. Hierdoor hebt u na de lessen genoeg tijd om het huiswerk te maken en de stof te laten bezinken. Tijd die u zeker nodig zult hebben!


Nederlands en Engels

UvA Talen biedt het hele jaar door intensieve dagcursussen Nederlands en Engels aan. In de zomer wordt hetzelfde succesvolle schema aangehouden als de rest van het jaar: vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag, vier weken lang. Tijdens deze intensieve trainingen stijgt uw taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het ERK.

Korting bij meerdere cursussen

Alle zomercursussen sluiten op elkaar aan, zodat u gemakkelijk twee cursussen kunt volgen. Als u zich voor meerdere zomercursussen inschrijft, dan ontvangt u € 95 korting op de tweede cursus.*

Om uw zomercursus te vinden klikt u hieronder op de gewenste taal. In het cursusschema per taal worden de zomercursussen aangegeven met een oranje zon.

Talen: NederlandsEngelsSpaansItaliaansFransDuitsPortugeesRussischChineesZweedsArabisch, Japans

 

Start: 15 juli en 12 augustus


Wilt u zich meteen inschrijven? Meldt u dan hier aan!

 

* De korting wordt na ontvangst van uw inschrijving via de website handmatig berekend. U ontvangt binnen enkele werkdagen het juiste totaalbedrag via de inschrijfbevestiging. Kortingscombinaties zijn niet mogelijk.