Taaltrainingen Engels

UvA Talen biedt een uitgebreid programma Engelse taalcursussen in Amsterdam. De algemene groepscursussen worden gegeven op verschillende niveaus, van absolute beginner tot vergevorderde. Daarnaast verzorgen we diverse gespecialiseerde cursussen en examentrainingen.

 

Engels als internationale taal

Engels is wereldwijd een belangrijke taal, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven, de academische wereld en natuurlijk op vakantie of op reis. Onze cursussen zijn dan ook populair onder een breed publiek. Wij verwelkomen internationale studenten en professionals die naar Amsterdam komen om hun Engels te verbeteren. Daarnaast zien we veel Nederlandse cursisten, zoals studenten die hun academische Engelse vaardigheden willen verbeteren of cursisten uit het bedrijfsleven die aan hun Engelse spreekvaardigheid willen werken.

 

Algemene Engelse groepscursussen

Alle algemene Engelse groepscursussen richten zich op spreken, luisteren, lezen en schrijven. Als onderdeel hiervan worden ook grammatica en vocabulaire behandeld. Tijdens de cursussen wordt de lesmethode Cambridge English Empower gebruikt. Deze methode is ontwikkeld door Cambridge University. Hoewel de cursussen zijn bedoeld om uw algemene Engelse taalvaardigheid te verbeteren, sluiten de niveaus aan bij de officiële Cambridge English Qualifications.

 

Specialistische Engelse cursussen

Voor cursisten die specifieke taalvaardigheden willen verbeteren, organiseren we diverse specialistische trainingen. Deze richten zich bijvoorbeeld op zakelijk Engels, academisch Engels of Engelse spreekvaardigheid.

 

Examentrainingen IELTS en Cambridge

Bent u van plan om het IELTS-examen of het Cambridge-examen C2 Proficiency te maken en wilt u zich zo goed mogelijk voorbereiden? Dan biedt UvA Talen een gerichte examentraining. Naast de vier aparte taalvaardigheden voor het examen (lezen, schrijven, spreken, luisteren), leert u tijdens deze cursussen ook algemene examenvaardigheden.