Taaltrainingen Frans

U kunt bij UvA Talen diverse taaltrainingen Frans volgen. Wij bieden zes algemene trainingen Frans vanaf het beginnersniveau. U bouwt systematisch uw woordenschat en praktische kennis van de Franse grammatica op. Tijdens de lessen wordt gewerkt vanuit een cursusboek, maar dat betekent zeker niet dat alle lessen er hetzelfde uitzien. Er wordt veel aandacht besteed aan spreekoefeningen en onder andere gewerkt met rollenspellen. Voor de hogere niveaus is het zelfs mogelijk om korte presentaties te geven.

 

U krijgt les van ervaren, deskundige docenten die het Frans als moedertaal hebben. Hierdoor is er in de lessen veel ruimte voor couleur locale - alsof u even in Frankrijk bent!

 

Deze taaltrainingen zijn gekoppeld aan een internationaal erkende standaard: het Europees Referentiekader van de Raad van Europa (CEFR). De training wordt afgesloten met een eindtoets. Als u de eindtoets met goed gevolg hebt gemaakt, ontvangt u van ons een certificaat. Ook kunt u in dat geval doorstromen naar het volgende niveau.