Spaans niveau 7

Cursusinformatie

De cursus Spaans niveau 7 is geschikt voor cursisten met een gevorderde kennis van de Spaanse taal. Cursisten dienen bekend te zijn met enkele gevorderde aspecten van de Spaanse grammatica (zoals complexe bijzinnen en de subjuntivo) en dienen comfortabel gesprekken over diverse onderwerpen te kunnen voeren.

Tijdens deze taalcursus breidt u uw actieve taalvaardigheid op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven verder uit. U leert spreken over persoonlijke en alledaagse onderwerpen zoals eten, uw gezondheid, gevoelens en het nieuws. U verbetert uw schrijfvaardigheid door persoonlijke en formele brieven, e-mails en klachten te schrijven.

Uw grammaticale kennis van de Spaanse taal is na deze cursus breed en gevorderd. U leert onder andere de verleden en toekomstige tijden imperfectoindefinido en perfecto.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Spaans niveau 8.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek, online toets

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Spaans niveau 6 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Nuevo Español en marcha 4, € 45 (hoofdstuk 1-6)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u kiest voor klassikale lessen, kunt u de boeken via ons kopen. U ontvangt ze dan tijdens de eerste les. Gaat u een online cursus volgen? Dan koopt u de boeken zelf.

Planning en inschrijven

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
maandag 08 jul 2024 09 sep 2024 19:00 - 21:30 25 475 NU inschrijven!